Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Κοζάνη για τον μαύρο αλευρώδη των εσπεριδοειδών Aleyrocanthus spiniferus



Το Τμήμα Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, ανακοινώνει για την ενημέρωση των εμπλεκομένων με την καλλιέργεια ευπαθών φυτών, το ενημερωτικό φυλλάδιο, σχετικά με τον επιβλαβή οργανισμό Aleyrocanthus spiniferus (μαύρος αλευρώδης των εσπεριδοειδών), του Τμήματος Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Το φυλλάδιο μπορείτε να το βρείτε και στον ακόλουθο σύνδεσμο (link):

http://www.minagric.gr/images/stories/docs/agrotis/Georgika_Farmaka/Fytoeigionomikos_Elegxos/FYLLADIO_aleurocanthus_080318.pdf

Σύμφωνα με την ισχύουσα φυτοϋγειονομική νομοθεσία (Π.Δ.365/2002-ΦΕΚ 307 Α) οι υπόχρεοι οφείλουν να γνωστοποιούν στην αρμόδια αρχή (Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής) οποιαδήποτε ασυνήθιστη εμφάνιση επιβλαβών οργανισμών ή συμπτωμάτων ή κάθε άλλη ανωμαλία που αφορά τα φυτά.

Οι ενδιαφερόμενοι για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Κοζάνης, Τμήμα Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου.

mjtrzajtrajtreajterajrsjy

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.