Ημερίδα για την ένταξη της έννοιας της Επιχειρηματικότητας στην Εκπαίδευση στην Πτολεμαΐδα



7rdxzgfdhnzafdghnbzfdghΗ Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, το ΚΕΣΥΠ Κοζάνης και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Δυτ. Μακεδονίας συνδιοργανώνουν Ημερίδα για την ένταξη της έννοιας της Επιχειρηματικότητας στην Εκπαίδευση, με στόχο την γνώση και την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας μεταξύ των νέων στην εκπαίδευση και ειδικότερα την εξοικείωση των μαθητών/τριών των Λυκείων με την έννοια του επιχειρείν.

Η γνωριμία με τις επιχειρήσεις του τόπου μας που διαθέτουν χαρακτηριστικά υγιούς ανάπτυξης, καινοτομίας και εξωστρέφειας, οι ολιγόλεπτες συνεντεύξεις επιχειρηματιών, η επιχειρηματικότητα ως εναλλακτική στα μελλοντικά σχέδια των σημερινών μαθητών, στοιχεία Συμβουλευτικής για τις δεξιότητες του επιχειρηματία καθώς και παρουσίαση μακετών παραγωγικών μονάδων επιχειρήσεων της περιοχής από μαθητές/τριες θα κάνουν πιο διαδραστική και ενδιαφέρουσα την εκδήλωση.

Η Ημερίδα θα γίνει στην Πτολεμαΐδα στις 18/4/2018, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, κατά τις ώρες 11:30-14:00 και θα την παρακολουθήσουν μαθητές της Α ΄και Β΄ τάξης των Γενικών Λυκείων, των ΕΠΑΛ ,του 2ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας και του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας.

H Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Π.Ε. Κοζάνης

Δρ Βόντσα Βασιλική
Φιλόλογος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.