Επίσκεψη του AHEPA Κοζάνης στο Τιάλειο Γηροκομείοzjkytdkysdkjyrstjkfiuygfi

Το Τμήμα AHEPA Κοζάνης συνεχίζοντας τη Φιλανθρωπική του δράση για την έμπρακτη στήριξη της κοινωνίας και των συμπολιτών μας στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν επισκέφτηκε την Μ. Πέμπτη το Τιάλειο Γηροκομείο Κοζάνης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, τους υποδέχτηκε η διοίκηση του Γηροκομείου και εκπρόσωποι της εκκλησίας. Τα μέλη της ΑΗΕΠΑ παρέδωσαν τρόφιμα τα οποία προμηθεύτηκαν με την συνεισφορά των μελών του Τμήματος.

Στη συνέχεια έγινε ξενάγηση στο Γηροκομείο και ενημέρωση των μελών της ΑΗΕΠΑ από τους εκπροσώπους της Διοίκησης για τις δράσεις του Γηροκομείου.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος κατά την ομιλία του αφού ευχήθηκε στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας τα οποία και παρευρισκόταν κατά την συζήτηση συνεχάρη τους υπαλλήλους αλλά και τους εθελοντές για την προσφορά τους.

Επίσης ευχαρίστησε τα μέλη της ΑΗΕΠΑ τα οποία συνέβαλαν ο καθένας με το δικό του τρόπο για την υλοποίηση αυτής της Δράσης.

Η στήριξη της κοινωνίας είναι για μας προτεραιότητα και θα συνεχιστεί.

Καλό Πάσχα Καλή Ανάσταση Χρόνια Πολλά.

Ο Πρόεδρος
Βασίλης Γ. Καψάλης

Ο Γραμματέας
Μιχαήλ Ζηκόπουλος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.