Εκλογές για τον Σύλλογο Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης



sillogos-filon-vivliothikis-kozanisΤην προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.), λόγω λήξης της θητείας του και Εξελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.), αποφασίζει ομόφωνα το ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν, μετά τη γενική συνέλευση, στις 22 Απριλίου 2018 από τις 11:00 έως τις 13:30 στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης.

Είμαστε πλέον πολύ κοντά στην πραγματοποίηση του βασικού στόχου για τον οποίο ο Σύλλογος αγωνίζεται εδώ και 10 χρόνια, την μετεγκατάσταση στο νέο κτήριο που θα στεγάσει τη Βιβλιοθήκη και το Μουσείο της. Θεωρούμε ότι πρέπει να κάνουμε το παν για να στηρίξουμε όσες ενέργειες γίνονται για να διασφαλιστεί το μέλλον που της αξίζει.

Σας καλούμε λοιπόν να παραστείτε στη ΓΣ, να καταθέσετε απόψεις και προτάσεις αλλά και να συμμετάσχετε στις εκλογές σαν υποψήφιοι/ες ή σαν ψηφοφόροι. Αν δεν είστε μέλη του Συλλόγου μπορείτε να γίνετε ή απλά αν θέλετε να ενημερωθείτε.

Το ΔΣ του ΣΦΔΒ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.