Ο Σύλλογος Καφετεριών Κοζάνης για την αφίσα διαμαρτυρίας: «Είναι δικαίωμά μας να αντιδρούμε θεωρώντας ότι η πόλη μας αποδυναμώνεται, και φτωχαίνει καθημερινά»29468267_10216444465050962_8886002183955283968_nΟ κλάδος εστίασης , όπως και τα υπόλοιπα εμπορικά καταστήματα της πόλης δίνουν ένα καθημερινο αγώνα επιβίωσης ,μέσα σε ένα πολύ δύσκολο και απρόβλεπτο εξωτερικο περιβάλλον , που σφίγγει τον κλοιό και φέρνει πολλές επιχειρήσεις στο ΛΟΥΚΕΤΟ, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις οικογένειες των ιδιοκτητών –υπαλλήλων -προμηθευτών.

Το « Κοζάνη τοπος που σβήνει » έχει σκοπό να « ταρακουνήσει » τις αρχές του τοπου, που μέχρι σήμερα δείχνουν πως δεν αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες της καθημερινότητας .

Οποιαδήποτε σύνδεση της αφίσας με τον αντικαπνιστικο νομο, είναι παντελώς άστοχη και πιστεύουμε ότι γινεται για να αποπροσανατολίσει από το σκοπό του μηνύματος που θελουμε να περασουμε.

Ο νομος εφαρμόζεται και δεν υπάρχει κανένας απολυτος λογος πλέον να συζητάμε για το « τσιγαρο».

Το μόνο που θα ξανασυζητηθεί είναι
1. το πώς θα επιλυθούν κάποια προβλήματα που δημιουργούνται και όχι στο να μην εφαρμοστεί,
2. δυνατότητα τροποποίησης του νόμου ώστε να λειτουργήσει καλύτερα και να αποφεύγονται αδικίες και αθέμιτος ανταγωνισμός!

Σαν πολυπληθής σύλλογος όπως οι ίδιοι δημοκρατικά αποφασίζουμε και ενεργούμε , πιστεύουμε πως είναι δικαίωμα μας , θεωρώντας ότι η πολη μας αποδυναμώνεται, και φτωχαίνει καθημερινά , να ανεβάσουμε αφίσα στα μαγαζιά μας που να δείχνει που οδηγείτε η κατάσταση και το πώς εμείς βλέπουμε το μέλλον.

Δεν εχουμε καμία διάθεση για πολιτική αντιπαράθεση ουτε είναι σκοπός μας !

Εξάλλου η αφίσα βγήκε με ομοφωνία του σωματείου για να ευσταθεί ο παραπάνω ισχυρισμός.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ο Σύλλογος Καφετεριών Κοζάνης για την αφίσα διαμαρτυρίας: «Είναι δικαίωμά μας να αντιδρούμε θεωρώντας ότι η πόλη μας αποδυναμώνεται, και φτωχαίνει καθημερινά»

  1. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ?
    ΜΟΚΟ???
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ???
    Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ???

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.