Το ΚΚΕ Δυτικής Μακεδονίας καταγγέλει την Αστυνομία Ημαθίας για τη δίωξη μελών του κατά το μπλοκάρισμα ΝΑΤΟικής φάλαγγας στα διόδια Πολυμύλου



3xzfgnjxfgjnfghghfghf

Καμία εμπλοκή – καμία ανοχή στα σχέδια των ΝΑΤΟικών φονιάδων

Η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καταγγέλλει στο λαό της περιοχής την προκλητική κίνηση της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας για τη δικογραφία που συνέταξε και απέστειλε στη Εισαγγελία Πρωτοδικών Κοζάνης, σε βάρος μελών και στελεχών του ΚΚΕ για το μπλοκάρισμα ΝΑΤΟικής φάλαγγας από την Αλβανία που συμμετείχε στη ΝΑΤΟική άσκηση «Noble Jump», τον Ιούνη του 2017 στον Πολύμυλο Κοζάνης.

Τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ διώκονται για το δίκαιο αγώνα τους ενάντια στα σχέδια του ΝΑΤΟ και την βαθύτερη εμπλοκή της χώρας σε αυτά, ενάντια στη μετατροπή της Ελλάδας σε πολεμικό ορμητήριο.

Η ελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με το «ξέπλυμα» των ιμπεριαλιστών ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ στο οποίο επιδίδεται, έχει μεγάλες ευθύνες για την εξέλιξη αυτή. Έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στην προώθηση των αιματοβαμμένων σχεδίων τους.

Η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καλεί το λαό της περιοχής και τους μαζικούς φορείς του να καταδικάσουν την απαράδεκτη αυτή ενέργεια και να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στους επικίνδυνους σχεδιασμούς των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ στην περιοχή. Με μεγαλύτερο πείσμα να οργανώσουν την πάλη για:

Καμία συμμετοχή στα επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια.

Να κλείσουν η βάση της Σούδας και όλες οι ξένες βάσεις στην Ελλάδα.

Να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιωτικοί από αποστολές εκτός συνόρων.

Αποδέσμευση από ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.