Συνάντηση εργασίας στην Κοζάνη με θέμα «Εκδήλωση κρίσεων στη σχολική μονάδα και αντιμετώπιση την έμφυλης βίας»



kozani_zografia

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης διοργανώνει την Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018, και ώρα 12:00 μ.μ. έως 14:00 μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης (Δημοκρατίας 27, Διοικητήριο) συνάντηση εργασίας με Διευθυντές, Υποδιευθυντές και Εκπαιδευτικούς των Σχολικών Μονάδων αρμοδιότητά της με θέμα «Εκδήλωση κρίσεων στη σχολική μονάδα και αντιμετώπιση την έμφυλης βίας». Τη συνάντηση μπορούν να παρακολουθήσουν γονείς και κάθε ενδιαφερόμενος.

Στη συνάντηση θα συζητηθεί η πρόληψη και αντιμετώπιση της έμφυλης βίας και η σύνδεση του σχολείου με τις δομές και τους κοινωνικούς θεσμούς υποστήριξης της κακοποιημένης γυναίκας και των παιδιών. Επιπλέον θα αναλυθεί το νομικό πλαίσιο σχετικά με τα θέματα αυτά, και θα επιχειρηθεί η θωράκιση των σχολικών μονάδων σε φαινόμενα βίας. Τέλος θα παρουσιαστεί ο τρόπος που η Νεοελληνική λογοτεχνία του 20ου αιώνα αποτύπωσε την έμφυλη βία.

Συμμετέχουν: Το Συμβουλευτικό Κέντρο Κοζάνης
Ο Ξενώνας Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Κοζάνης
Μπουσμπουκέα Μαρία, M.Ed. Φιλόλογος 4ου ΓΕΛ Κοζάνης

11ykysdkysk6ysdydsuy

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.