Θάνος Ζαραβίγκας: 3ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ 2018athzar11318_2Την τρίτη θέση στην κατηγορία Juniors Α-73 με δυο νίκες κατέλαβε ο Αθανάσιος (Θάνος) Ζαραβίγκας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ 2018 που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας το τριήμερο 9-11 Μαρτίου 2018.

Ασφαλώς πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία του αθλητή του Α.Σ. ΑΛΚΙΜΟΣ Θεσσαλονίκης, που του προσδίδει και μόρια για την εισαγωγή του στο πανεπιστήμιο.

Ποιος είναι ο Θάνος Ζαραβίγκας;

Είναι μαθητής Α’ Λυκείου, γιος του Φίλιππου Ζαραβίγκα με τόπο διαμονής τη Θεσσαλονίκη και εγγονός του αείμνηστου Θανάση Ζαραβίγκα με καταγωγή από το Μικρόβαλτο (αδελφός του Λευτέρη, του Γιώργου Ζαραβίγκα κλπ).

Ο Θάνος μπορεί να ανήκει στην τρίτη γενιά των Μικροβαλτινών, με ελάχιστες επαφές με το χωριό, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ευχάριστο που μαθαίνουμε για τις επιτυχίες-διακρίσεις του, όπως και κάθε παιδιού με καταγωγή από το Μικρόβαλτο…

mikrovalto.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.