Ευχαριστήριο της παράταξης «Ενωτική Πρωτοβουλία» για τις εκλογές του Σπάρτακουspartakos_agonistiki_sinergasiaΣυναδέλφισσες και συνάδελφοι

Έπεσε η αυλαία των εκλογών του συνδικάτου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, που χαρακτηρίστηκαν από την μαζική ανταπόκριση και συμμετοχή των εργαζομένων.

Η επόμενη ημέρα των εκλογών μας βρίσκει με τα προβλήματα της χώρας και της ΔΕΗ να ¨κρατούν καλά¨ και σαφώς δεν πρόκειται για προβλήματα που θα λυθούν με ένα μαγικό ραβδί.

Τα προβλήματα χρήζουν άμεσων παρεμβάσεων και συστηματικής αντιμετώπισης.

Τα προβλήματα «περιμένουν» από όλους εμάς να δώσουμε λύσεις που θα διασφαλίζουν τα αυτονόητα:

την ύπαρξη και λειτουργία της επιχείρησης σε ένα υγιές περιβάλλον (σε ένα περιβάλλον που θα την απαλλάξει από τον ασφυκτικό κλοιό που δημιούργησαν οι κυβερνήσεις διαχρονικά)

την διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

Τα προβλήματα απαιτούν λύσεις, οι λύσεις απαιτούν συγκρούσεις και η «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΛΟΥΛΙΑ» είναι πανέτοιμη να συγκρουστεί με το κατεστημένο από όπου κι αν προέρχεται.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους εργαζόμενους που εμπιστεύθηκαν την παράταξη.

Το αποτέλεσμα των εκλογών μεταφράζεται «αυτόματα» σε εμπιστοσύνη και ευθύνη.

Οπλισμένοι, λοιπόν, με αυτά τα «προσόντα», η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ υπόσχεται πως θα αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις που έχει προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά και προκειμένου να πεισθεί ακόμα και ο πιο δύσπιστος, για το δίκαιο του προγραμματικού μας λόγου.

Αφουγκραζόμενοι την υπάρχουσα κατάσταση και τις ανάγκες που υπάρχουν, είμαστε πεπεισμένοι και σίγουροι πως η «νεαρά» σήμερα ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, θα «μεγαλώσει» τάχιστα προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Με την στήριξη των εργαζόμενων, με τους οποίους θα βρισκόμαστε σε καθημερινή επικοινωνία και επαφή προκειμένου να υπάρχει -παντού και πάντα- άμεση ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων και ιδεών που θα προσδώσουν δύναμη και δυναμική στην συνολική προσπάθεια, είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα που χρειάζονται: η ΔΕΗ, οι συνάδελφοι και το εργατικό κίνημα.

Αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και ενισχύοντας την ενότητα, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

2 σχόλια στο άρθρο “Ευχαριστήριο της παράταξης «Ενωτική Πρωτοβουλία» για τις εκλογές του Σπάρτακου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.