Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Χριστίδου Γραμματούλα της Εορδαϊκής Δύναμης – Συγχαρητήριο του Δημάρχου Εορδαίαςnvcxzmgkyrskyr5lu76etdk75ywsk65Με Χρυσό Μετάλλιο επέστρεψε η αθλήτρια της Εορδαικής Δύναμης Χριστίδου Γραμματαούλα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, το οποίο διεξήχθη το τριήμερο 9-11 Μαρτίου στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Αθλητικό Κέντρο «Δ. Τόφαλος» στη περιοχή Μποζαίτικα .

Στην κορυφαία αυτή διοργάνωση συμμετείχαν 175 ομάδες με 846 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Χάρις στο υψηλό επίπεδο των αθλητών οι θεατές είχαν εξασφαλίσει θεαματικούς αγώνες σε όλες τις κατηγορίες που συμμετείχαν.

Η αθλήτρια μας Χριστίδου Γραμματούλα αγωνίστηκε στην κατηγορία Γυναικών +73 κατακτώντας το Χρυσό Μετάλλιο και ανέβηκε την κορυφή του βάθρου.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν επίσης οι αθλητές Σάκου Τριανταφυλλιά , Τσάρδας Ελευθέριος και Χριστίδης Παναγιώτης, οι οποίοι δυστυχώς δεν κατάφεραν να διακριθούν.

Να θυμίσουμε ότι οι αθλητές μέσα από το πρωτάθλημα συγκεντρώνουν βαθμολογίες για την ένταξή τους στη Εθνική Ομάδα Taekwondo καθώς και μόρια για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Συγχαρητήρια στην αθλήτρια για την μεγάλη αυτή επιτυχία αλλά και στον προπονητή της Χριστίδη Χρήστο που την συνόδεψε.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΙΔΟΥ

Συγχαίρω θερμά τη συντοπίτισσά μας αθλήτρια της «ΕΟΡΔΑΪΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ» Γραμματική Χριστίδου , η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση(Χρυσό Μετάλλιο) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών , Εφήβων –Νεανίδων taekwondo, που διεξήχθη το τριήμερο 9-11 Μαρτίου 2018 στην Πάτρα.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στον προπονητή και πατέρα της Χρήστο Χριστίδη, καθώς ο κόπος και των δύο έχει ανταμειφτεί.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.