Συμπλήρωση ερωτηματολογίου για γονείς με παιδιά με ΔΕΠΥ ή μαθησιακές δυσκολίες



questionnaire-720x320

Το παρακάτω ερωτηματολόγιο εντάσσεται στο πλαίσιο εκπόνησης της διπλωματικής μεταπτυχιακής εργασίας με τίτλο : «ΔΕΠΥ – Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας και Ελληνική Πραγματικότητα. Απόψεις γονέων για την συμβολή εκπαιδευτικών και δημόσιων φορέων στην παροχή βοήθειας για την διάγνωση και αντιμετώπιση της διαταραχής.» του προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ειδική Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Frederick.

Απευθύνεται σε γονείς με παιδιά με ΔΕΠΥ με απώτερο σκοπό την συλλογή στοιχείων και ανάλυση αυτών ούτως ώστε να διερευνηθεί η συμβολή εκπαιδευτικών και δημόσιων φορέων στην διάγνωση αλλά και στην αντιμετώπιση της διαταραχής, δηλαδή να πραγματοποιηθεί επισκόπηση των υποστηρικτικών παροχών προς τους γονείς.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου επιτελείται ανώνυμα και τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της έρευνας.

Παρακαλείσθε να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.

Σας ευχαριστώ για την συνεργασία και το χρόνο σας.

Κλικ εδώ για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.