Διδακτική επίσκεψη σε Pet Shop από το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Κοζάνης



s5r6yius5r6ujs5r6yu5tr6y

Την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Κοζάνης πραγματοποίησε διδακτική επίσκεψη στο Pet Shop «Μικρόκοσμος» στο πλαίσιο επαφής, εξοικείωσης με ζωντανούς οργανισμούς και βιωματικής μάθησης. Κατά την επίσκεψη, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την διαδικασία κουρέματος του Κίκο, του ειδικού σκύλου θεραπείας του προγράμματος ΠΑΙ.ΖΩ., το οποίο εφαρμόζεται στο σχολείο τους τελευταίους μήνες, να πληροφορηθούν για το επάγγελμα του κουρέα σκύλων αλλά και για τις ευθύνες που έχει ένας υπεύθυνος ιδιοκτήτης ζώου συντροφιάς. Παράλληλα ήρθαν σε επαφή με τα άλλα μικρά ζωάκια που υπήρχαν στο κατάστημα και ενημερώθηκαν για τις ιδιαιτερότητες τους.

Για την υλοποίηση της συγκεκριμένης επίσκεψης, ευχαριστούμε τα κτελ αστικών γραμμών Κοζάνης Α.Ε. για την δωρεάν μετακίνηση των μαθητών, το Pet Shop «Μικρόκοσμος» για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία και τον Γιώργο Σέγκα και τον Κίκο για την εθελοντική τους προσφορά στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ΠΑΙ.ΖΩ.

Εκ μέρους των μαθητών, του συλλόγου διδασκόντων και της Διεύθυνσης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.