Ομόφωνα αθώοι οι 2 κατηγορούμενοι από την Κοζάνη για τον εμπρησμό του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης



dikastirio-kozanis

Το βράδυ της Τετάρτης 7 Μαρτίου 2018 ολοκληρώθηκε η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Φλώρινας, για την υπόθεση του εμπρησμού του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR αθώοι κρίθηκαν ομόφωνα -και με αθωωτική πρόταση της Εισαγγελέως- η 58χρονη δικαστική υπάλληλος καθώς και ο 55χρονος αδερφός της.

Τα δύο αδέρφια είχαν κατηγορηθεί από την αρχή ως οι δράστες της εμπρηστικής ενέργειας και παρέμεναν προφυλακισμένοι όλο αυτό το διάστημα.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ομόφωνα αθώοι οι 2 κατηγορούμενοι από την Κοζάνη για τον εμπρησμό του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης

  1. Μια χαρά όλα καλά σε αύτη χώρα. Μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε, όποτε θέλουμε, να θέτουμε σε κίνδυνο τις ζωές ανθρώπων, ανθρώπων που πάνε να βγάλουν το μεροκάματο για να ζήσουν τις οικογένειες τους και στον πάτο να μην τρέχει τίποτα!!!!!!! Αλλά φυσικά αυτό δεν ισχύει για όλους γιατί δεν μπορεί όποιος και όποιος να γίνει ΛΑΜΟΓΙΟ θέλει και αυτό τον τρόπο του και τα κονέ του!!!! Α ρε Ελλάδα που σε κατάντησαν όμως εσύ εκεί γερά να προσπαθείς να σταθείς όρθια και όμως προς απογοήτευση των λαμόγιων με τη βοήθεια του θεού πάντα τα ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ!!!!!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.