Συναγερμός την Κυριακή στα τούνελ μετά τον Πολύμυλο: Απρόσεκτος οδηγός αντίθετα στο ρεύμα της Εγνατίας Οδού – Δείτε φωτογραφίες

img-20180304-131501

Διακοπή της κυκλοφορίας είχαμε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα προς Βέροια, στα τούνελ μετά τα διόδια του Πολύμηλου. Οι οδηγοί έβλεπαν τις φωτεινές σημάνσεις να είναι κόκκινες πριν την είσοδό τους στα τούνελ, με αποτέλεσμα για λίγα λεπτά να σχηματιστεί ουρά αρκετών οχημάτων που προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συνέβαινε. Η εξήγηση δεν άργησε να “φανεί” και επρόκειτο για έναν οδηγό που με το Ι.Χ. του είχε εισέλθει ανάποδα στο ρεύμα κίνησης και διέσχιζε τον δρόμο με κίνδυνο να προκαλέσει πολύ σοβαρό ατύχημα(φώτο).

Τελικά μετά από λίγα λεπτά αναμονής και αφού διήλθε το “απρόσεκτο όχημα” αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία. Παρά την αχαρακτήριστη απροσεξία του εν λόγω οδηγού, το συγκεκριμένο συμβάν έγινε αφορμή να συζητηθεί το σημείο εξόδου/εισόδου προς Βέροια που είναι εξαιρετικά απότομο και εκ του αποτελέσματος δεν μπόρεσε τεχνικά να εμποδίσει ακόμη και τέτοιους απρόσεκτους οδηγούς από τον κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος. Τουλάχιστον ήμασταν τυχεροί και δεν είχαμε κάτι δυσάρεστο αυτή τη φορά.

imgq46h5uywujw456u56u

Πηγή: laosnews.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συναγερμός την Κυριακή στα τούνελ μετά τον Πολύμυλο: Απρόσεκτος οδηγός αντίθετα στο ρεύμα της Εγνατίας Οδού – Δείτε φωτογραφίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.