3 μετάλλια για τη Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης στο διεθνές πρωτάθλημα taekwondo στην Σόφια της Βουλγαρίας

090909ou8ry6fdi7edi76y5etiky67dey

Άλλο ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο για την Μακεδονική δύναμη ολοκληρώθηκε. Η οκταμελής αποστολή της ομάδας συμμετείχε στις 3 και 4 Μαρτίου 2018 στο διεθνές πρωτάθλημα taekwondo στην Σόφια της Βουλγαρίας όπου οι 2 αθλητές μας συμμετείχαν ως μέλη της επίλεκτης ομάδας της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος και οι υπόλοιποι 6 ως μέλη του συλλόγου μας.

Τρεις αθλητές μας κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών κατακτώντας ∙ * ένα χρυσό μετάλλιο με τον Μαρέτη Ραφαήλ-Ιωάννη του Σπύρου, ο οποίος αγωνίστηκε με την επίλεκτη ομάδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε. και * δύο χάλκινα μετάλλια με τους Παπαδόπουλο Χρήστο του Σωκράτη και τον Ζήση Νικόλαο του Στέργιου. Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής της αγωνιστικής μας ομάδας κύριος Χρήστος Αλμασίδης, ο οποίος ήταν και ένας εκ των προπονητών της επίλεκτης ομάδας της Ένωσης και δήλωσε:

« Είμαι πολύ χαρούμενος για την παρουσία των αθλητών του συλλόγου μας αλλά και της Ένωσης ταεκβοντό Β.Ε. διότι κάναμε μία αξιόλογη παρουσία σε μία διεθνή διοργάνωση με 1.100 αθλητές από όλο τον κόσμο, με μεγάλο συναγωνισμό, δείγμα ότι το ελληνικό ταεκβοντό έχει παρόν αλλά και μέλλον. Να σημειωθεί ότι η επίλεκτη ομάδα της Ένωσης κατάφερε να πάρει στην Γενική κατάταξη :

την 1η θέση στην κατηγορία παίδων,
1η θέση και στην κατηγορία των παμπαίδων
2η θέση στην Β κατηγορία των παμπαίδων (χωρίς χτυπήματα στο κεφάλι)

γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον. Ήθελα να συγχαρώ όλους τους αθλητές της Ε.ΤΑ.Β.Ε. που συμμετείχαν στην διοργάνωση, νικητές και ηττημένους, τόσο για την συμμετοχή όσο και την διάκρισή τους καθώς και τους συναδέλφους προπονητές για την συνεργασία και την επιτυχία που φέραμε. Φυσικά είμαι χαρούμενος και για τους αθλητές του συλλόγου μας, περήφανος για την αγωνιστική τους παρουσία και τις διακρίσεις τους.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για την όλη προσπάθειά τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.