Το “GuitAriston” του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας απέσπασε το 3ο βραβείο σε Αγώνες Τέχνης – Συγχαρητήριο του Δημάρχου Βοΐου



0245tgh2wq45y2qwghy42grt

37 σχολεία από την Ελλάδα, και ένα από την Κωνσταντινούπολη, το Ζωγράφειο Λύκειο, συμμετείχαν στους Αγώνες Τέχνης που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στις 22-24 Φεβρουαρίου. Στους πανελλήνιους αυτούς μαθητικούς καλλιτεχνικούς αγώνες, στην κατηγορία «Μουσική», διαγωνίστηκε και το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας με το κιθαριστικό του σύνολο. Η Ορχήστρα Κιθαριστών “GuitAriston”, υπό την επιμέλεια και την καθοδήγηση του καθηγητή Ιωάννη Ζορπίδη, απέσπασε για δεύτερη συνεχή χρονιά το 3ο βραβείο, ερμηνεύοντας με μοναδικό τρόπο το ξεχωριστό του ρεπερτόριο και αφήνοντας άριστες εντυπώσεις σε κοινό και κριτές.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και τον υπεύθυνο καθηγητή του συνόλου για την εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλουν για να αναδείξουν όχι μόνο την τέχνη τους, αλλά και το ίδιο το Σχολείο μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης κ. Πλακεντά Παναγιώτη, που στάθηκε αρωγός και στήριξε την συμμετοχή αυτή, αναλαμβάνοντας τα έξοδα μεταφοράς του συνόλου στη Θεσσαλονίκη.

Πάντα επιτυχίες!

Ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας,
Κουτσογιώτας Χρήστος

Ο Υποδιευθυντής,
Θεοδωρόπουλος Θωμάς

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Βοΐου για το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας

Ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος απευθύνει συγχαρητήριο μήνυμα στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας για την πανελλήνια διάκρισή τους.

«Συγχαίρω θερμά τους μαθητές του κιθαριστικού συνόλου και τον καθηγητή κ. Ζορπίδη Ιωάννη του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας για την πανελλήνια διάκρισή τους στους Αγώνες Τέχνης που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη. Για δεύτερη συνεχή χρονιά το σχολείο μας αποσπά το 3ο βραβείο και κερδίζει τις εντυπώσεις με τις μοναδικές ερμηνείες και το ξεχωριστό του ρεπερτόριο.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης στη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου για την εξαιρετική προετοιμασία και στήριξη που προσφέρουν σε όλους τους μαθητές του σχολείου. Δηλώνουμε περήφανοι ως Δήμος για όλες τις εμφανίσεις των μουσικών συνόλων του σχολείου σε διάφορες εκδηλώσεις και διαγωνισμούς κα’ όλη τη σχολική χρονιά.

Ο Δήμος Βοΐου θα συνεχίσει να κάνει ότι είναι δυνατό για να εξασφαλιστούν όλες οι προϋποθέσεις για την καλύτερη λειτουργία του σχολείου σας. 

Εύχομαι καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους».

Δημήτριος Λαμπρόπουλος
Δήμαρχος Βοΐου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.