Εκδήλωση με θέμα: «Παιδεία – Πολιτισμός – Ανάπτυξη» στην Κοζάνη με κεντρικό ομιλητή τον Θέμη Μουμουλίδη

kozani_zografia

Ο σκηνοθέτης και βουλευτής Κοζάνης Θέμης Μουμουλίδης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής εκδήλωσης με θέμα :
«ΠΑΙΔΕΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 04/03/2018 και ώρα 18.30 στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου Κοζάνης.

Θα παρέμβουν με ομιλίες τους:
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ – Συνθέτης, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Κοζάνης
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ – Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δ. Μακεδονίας
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΟΝΤΣΑ – Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης
Θα ακολουθήσει συζήτηση.

2 σχόλια στο άρθρο “Εκδήλωση με θέμα: «Παιδεία – Πολιτισμός – Ανάπτυξη» στην Κοζάνη με κεντρικό ομιλητή τον Θέμη Μουμουλίδη

 1. ΠΑΙΔΕΙΑ
  Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει οπαδούς, διεκδικητές ατομικών και μόνο δικαιωμάτων, εκβιαστές, που από το Δημοτικό κιόλας ξέρουν τη λογική των «καταλήψεων», της πρόκλησης κοινωνικού κόστους. Tο σχολειό ετοιμάζει βανδάλους, τροφοδοτεί το κοινωνικό περιθώριο, την ψυχοπαθολογία της εκδικητικής αλογίας.
  Eίμαστε μάλλον η μοναδική χώρα διεθνώς που έχει παραδώσει τα πανεπιστήμιά της να τα νέμονται οι αδίστακτες κομματικές συντεχνίες. Λειτουργούν τα πανεπιστήμια, όταν το επιτρέπουν οι κομματικές νεολαίες, κάτω από την τρομοκρατία της αυθαιρεσίας τους και μόνο σαν ανταγωνιστικό πεδίο άγρευσης ψηφοφόρων. Χ.ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ 7-8-17 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
  ΑΝΑΠΤΥΞΗ
  Μας τάζει φερ’ ειπείν ο ΣΥΡΙΖΑ γεφύρια, φέρνει ποτάμια να περάσουν κάτω απ’ τα γεφύρια, κάνουν κολωτούμπα τα ποτάμια, γίνονται καταρράκτες και πουλάμε την ΕΥΔΑΠ. Ανάπτυξη!!

 2. Περί πολιτισμού ο λόγος…..
  Επειδή έξεστι Κλαζοµενίοις ασχηµονείν ––, ώρα είναι να ειπωθούν µερικές αλήθειες….

  κ. σκηνοθέτη και βουλευτή Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη, ως κεντρικός ομιλητής να αναφερθείτε στην παράσταση «Jesus Christ Superstar» που προσβάλλει βάναυσα ό,τι πιο ιερό και όσιο έχουν οι πιστοί Έλληνες. Βεβαίως ο δικός σας θεός-κατά δήλωσή σας σε πρόσφατη συνέντευξη – που πλανάται εκατομμύρια χρόνια απρόσωπος και αχαρακτήριστος, δεν «ενοχλεί» κανέναν και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ θέαμα.

  Η κυβέρνησή σας που ξεσκίζεται για τα δικαιώματα της μειοψηφίας γιατί δεν σέβεται το δικό μας Θεό ; Και ενώ δεν θα δίνατε (ατιμωρητί) ούτε μια κλωτσιά σε σκύλο και δε θα τολμούσαν (οι συνάδελφοί σου) να προσβάλλουν την τιμή του προφήτη του Ισλάμ γιατί θα δοκίμαζαν σύντομα, ακέφαλοι, άφθονο πιλάφι, τώρα υπόσχονται στους θεατές ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα!
  Πιστεύω να συμφωνείτε ότι τέχνη σήμερα χωρίς ανώτερο και σαφή προσανατολισμό, με σχεδόν ενστικτώδη χαρακτηριστικά εκφράζει τη χαοτική ψυχή του παρόντος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.