Δις ισόβια στον ειδικό φρουρό από την Καστοριά για τη δολοφονία του 52χρονου ταξιτζή – Ένταση από το ακροατήριο κατά την απόφαση του Δικαστηρίου



dikastiria_kozanis_213

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ομόφωνα κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε με την ποινή της δις ισόβια κάθειρξης ο ειδικός φρουρός από την Καστοριά με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ληστείας με αποτέλεσμα τον φόνο. Επίσης του επιβλήθηκε 2,5 χρόνια ποινή φυλάκισης για παράνομη οπλοφορία και άσκοπη χρήση όπλου, πρόστιμο 2.000 ευρώ για παρεπόμενες ποινές και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον δράστη, ούτε αυτό του πρότερου έντιμου βίου, ούτε της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς όσο ήταν προφυλακιστέος, όπως ζήτησε ο συνήγορος υπεράσπισης κ. Τάσος Καρβουνίδης, καθώς επίσης δεν του αποδόθηκε και ο μειωμένος καταλογισμός.

Δεν έλειψε και η ένταση από το ακροατήριο στο άκουσμα της απόφασης, με τον κόσμο να καταχειροκροτεί την έδρα για την καταδικαστική απόφαση.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δις ισόβια στον ειδικό φρουρό από την Καστοριά για τη δολοφονία του 52χρονου ταξιτζή – Ένταση από το ακροατήριο κατά την απόφαση του Δικαστηρίου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.