Ανακοινώσεις Δήμων της Δυτικής Μακεδονίας για τη λειτουργία των σχολείων την Πέμπτη 1 Μαρτίου



sxoleio-xioni

Ανακοινώσεις Δήμων της Δυτικής Μακεδονίας για τη λειτουργία των σχολείων την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Από το Δήμο Βοΐου ανακοινώνεται ότι : Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Βοΐου αύριο Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 θα ανοίξουν στις 9:00π.μ. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, αύριο Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα λειτουργήσουν στις 9.30 π.μ., λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 1η Μαρτίου 2018, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Καστοριάς θα λειτουργήσουν στις 09:15 εξ’ αίτιας της μετεωρολογικής πρόβλεψης για ολικό παγετό.

Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, αύριο Πέμπτη 01/03/2018, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι Παιδικοί και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9.15 π.μ.

Με απόφαση του Δημάρχου Νεστορίου Πασχάλη Γκέτσιου τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Νεστορίου την Πέμπτη 01/03/2018 θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους στις 10:00 το πρωί λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Με απόφαση του δημάρχου Φλώρινας και εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας, αύριο Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μία ώρα αργότερα, στις 9.00 π.μ. Σε περίπτωση επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με απόφαση του δημάρχου Πρεσπών και λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Πρεσπών, αύριο Πέμπτη 1 Μαρτίου, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους δύο ώρες αργότερα.

Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 01/03/2018 μια ώρα αργότερα από το κανονικό τους ωράριο, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

5 σχόλια στο άρθρο “Ανακοινώσεις Δήμων της Δυτικής Μακεδονίας για τη λειτουργία των σχολείων την Πέμπτη 1 Μαρτίου

  1. Μα συγνώμη για την Κοζάνη τίποτα που αύριο το πρωί θα έχει-5 και οι δρόμοι έχουν παγώσει..εμάς από τα χωριά δεν μας σκέφτεται κανέναν..σας παρακαλώ κύριε δημαρχε κάντε κάτι βγάλτε μια ανακοίνωση και για την Κοζάνη..ευχαριστώ!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.