Ανακοίνωση σχετικά με ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκαν στο KOZANILIFE.GR

arthrografia1Θα θέλαμε να προβούμε σε μία διευκρίνιση και συνάμα δήλωσή μας σχετικά με δημοσιεύματά μας κατά τις ημερομηνίες 13.01.2016, 15.01.2016, 18.01.2016, 13.03.2016, 19.09.2016, 20.09.2016 (τρεις φορές), 21.09.2016 (2 φορές), 19.01.2017, 31.07.2017, 19.01.2018 και 24.01.2018 (τρεις φορές), τα οποία αφορούσαν την κάλυψη είδησης με θέματα την παραπομπή κατηγορουμένου για το αδίκημα της πρόκλησης σε τρίτο για τέλεση αδικήματος, καθώς επίσης μετέπειτα και την καταδίκη αυτού από πρωτοβάθμιο δικαστήριο, αλλά και άλλα ενδιάμεσα δικαστήρια, τα οποία έλαβαν χώρα στο πλαίσιο διαφορών που ανέκυψαν κατόπιν του κύριου αδικήματος μεταξύ των οικογενειών του θύτη και του θύματος.

Στα εν λόγω δημοσιεύματά μας, αναφερθήκαμε στις δύο οικογένειες προβάλλοντας ενίοτε φωτογραφικό υλικό, μεταφέροντας τα γεγονότα και αναφερόμενοι στην εγκληματική πράξη με σκοπό και μόνο την μετάδοση της είδησης στα πλαίσια της άσκησης του δημοσιογραφικού μας λειτουργήματος, χωρίς οποιαδήποτε πρόθεση προσβολής της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψης του κατηγορουμένου και της οικογένειάς του.

Επιπλέον, δεν υπήρξε από μέρους μας καμία πρόθεση παραβίασης προσωπικών δεδομένων του προσώπου, το οποίο αφορούσαν τα ανωτέρω δημοσιεύματα ούτε διαμόρφωσης της κοινής γνώμης και παρέμβασης στη διεξαγωγή δίκαιης δίκης, στην οποία ο καθένας έχει δικαίωμα.

Τέλος, δηλώνουμε απερίφραστα ότι σκοπός των ανωτέρω δημοσιευμάτων μας ήταν η μετάδοση είδησης προς ενημέρωση του κοινού για γεγονότα, δεν εκφράστηκαν ποτέ αξιολογικές κρίσεις και προσωπικές αντιλήψεις ως προς αυτά και οποιαδήποτε εκ παραδρομής προσβολή ή χαρακτηρισμός του κατηγορουμένου ή της οικογένειάς του δεν αποτελούσε σε καμία περίπτωση πρόθεσή μας.

Με τιμή,

Εκ μέρους της ιδιοκτησίας και της δημοσιογραφικής ομάδα του Kozanilife.gr

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.