Η 2η Καλλιτεχνική – Μαθητική Ποντιακή συναυλία του Νίκου Κοτταρίδη στην Κοζάνη



zzjktdluytdluytdkluyfuiΟ Νίκος Κοτταρίδης σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας, τη 2η Καλλιτεχνική – Μαθητική Ποντιακή που διοργανώνει σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ. ΘΕ Κοζάνης, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στις 7:30 μ.μ. στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης.

Η πρωτοτυπία να συντονίζουν την καλλιτεχνική τους δράση τόσοι εκκολαπτόμενοι λυράρηδες, το υψηλό επίπεδο και το πλούσιο ρεπερτόριο που διαθέτουν, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τον επαγγελματισμό των εξαίρετων καλλιτεχνών του Ποντιακού Τραγουδιού, εγγυώνται το βέλτιστο αποτέλεσμα και υπόσχονται ένα μουσικό ταξίδι με μελωδίες Παραδοσιακής Ποντιακής Μουσικής.

Οι εξαίρετοι καλλιτέχνες που συντρέχουν το έργο μας – με αίσθημα ανιδιοτελούς προσφοράς και σ΄ αυτή μας την προσπάθεια- και τους οποίους θεωρώ χρέος μου και δημόσια να ευχαριστήσω, είναι:

ΤΡΑΓΟΥΔΙ: Αλέξης Παρχαρίδης, Παναγιώτης Θεοδωρίδης, Δημήτρης Κοτσογλανίδης, Κώστας Πουτακίδης, Στάθης Αλεξανδρίδης, Τάσος Παρχαρίδης, Λευτέρης Ανδρεάδης, Άκης Σιαμίδης.

ΛΥΡΑ: Άκης Σιαμίδης, Γιάννης Βελισσάρης, Γιώργος Τσαουσίδης, Θεόδωρος Τσαουσίδης.

ΑΓΓΕΙΟ – ΦΛΟΓΕΡΑ: Τάσος Ματσαρίδης

ΖΟΥΡΝΑ – ΦΛΟΓΕΡΑ : Βασίλης Φωλίνας

ΚΛΑΡΙΝΟ: Κυριάκος Παπαδόπουλος

ΝΤΑΟΥΛΙ: Νίκος Φιλιππίδης – Χρήστος Ασλανίδης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Στέλιος Ιωαννίδης – Απόφοιτος Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Βαλκανιολόγος, ΜΑ Κοινωνικές, Πολιτισμικές & Πολιτικές Δομές των Χωρών της Ν.Α. Ευρώπης.

Κοτταρίδης Νίκος
Υπηρεσίες Μουσικών Σχολών & Διδασκάλων Μουσικής

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.