Έκοψε την πίτα του ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς – Γιάννης Κορεντσίδης: «Οι στόχοι της διοίκησης έχουν επιτευχθεί!»



luluytdytdlutydludtk7uts

Σε έναν σύντομο απολογισμό των δράσεων της διοίκησης του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, προχώρησε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιάννης Κορεντσίδης, παρουσιάζοντας, ταυτόχρονα, το Δημιουργικό της 43ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, πάνω στο οποίο βασίζεται η καμπάνια της φετινής διοργάνωσης.

Ο κ. Κορεντσίδης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, έκανε αναφορά στις βασικότερες δράσεις της διοίκησης για τη χρονιά που πέρασε, με επίκεντρο την επιτυχία της 42ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, αλλά και του Fur Shopping Festival, την υπογραφή του Μνημονίου με το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο, ως ένα ακόμη βήμα για την εισχώρηση της ελληνικής γουνοποιίας στην μεγάλη ανατολική αγορά, καθώς και την επίσημη αναγνώριση της Έκθεσης Γούνας, ως Διεθνούς, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό UFI.

Οι τοποθετήσεις τόσο του Προέδρου όσο και του αναπληρωτή Προέδρου του Συνδέσμου, Ιορδάνη Μιχαηλίδη, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, επικεντρώθηκαν στην πρόσφατη ιδιαίτερα θετική εξέλιξη της αλλαγής χρήσης του Κέντρου Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο πλέον φέρει τον χαρακτηρισμό του Εκθεσιακού, γεγονός που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τη χρήση του κτιρίου και για άλλα εκθεσιακά γεγονότα διεθνούς εμβέλειας, τα οποία δεν είναι απαραίτητο να σχετίζονται με τη γούνα.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κορεντσίδης κλείνοντας, «οι στόχοι της νυν διοίκησης που ανέλαβε πριν από 2,5 χρόνια τα ηνία του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς έχουν επιτευχθεί και συνεχίζουμε…», ενώ στις επόμενες στοχεύσεις είναι πλέον η επέκταση του κτιρίου, γεγονός στο οποίο αναφέρθηκε ο κ. Μιχαηλίδης.

Σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν η βουλευτής Ν.Δ., Μαρία Αντωνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας, Παναγιώτης Κώττας και ο αντιδήμαρχος, Σωκράτης Λιάνος, ως εκπρόσωπος του Δήμου Καστοριάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.