Τις επόμενες ημέρες αποφασίζεται που θα στηθεί το φετινό Πάρτι Νεολαίας

16990160_10212301547042010_1013122628_o

Τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί αν θα μεταφερθεί το “Πάρτι Νεολαίας” της Κοζάνης, που πραγματοποιείται το βράδυ του Σαββάτου της Μεγάλης Αποκριάς.

Το σενάριο που εξετάζεται για τη φετινή διοργάνωση του πάρτι νεολαίας είναι η κεντρική εξέδρα των djs να μεταφερθεί παραπλεύρως της Εθνικής Τράπεζας Κοζάνης, με τον κόσμο να βρίσκεται οριοθετημένα εντός της πλατείας. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να αποσυμφορηθεί ο κεντρικός πεζόδρομος της πόλης, όπου είναι το πέρασμα για πολύ κόσμο, που ενδεχόμενα δεν θέλει να συμμετέχει στο πάρτι νεολαίας, αλλά θέλει να απολαύσει τη βόλτα του.

Η δομή της κεντρικής πλατείας της Κοζάνης στο εσωτερικό της, έχει το πλεονέκτημα να μπορεί να φιλοξενεί μεγάλο αριθμό κόσμου, χωρίς να δημιουργούνται θέματα συμφόρησης.

Όπως έχει παρατηρηθεί και από τις μεγάλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν εντός της νέας πλατείας, όπως το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης και η επιτυχημένη συναυλία των Onirama, έτυχαν μεγάλης συμμετοχής του κόσμου, χωρίς να παρατηρηθούν άλλα προβλήματα συμφόρησης στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Τις επόμενες ημέρες αποφασίζεται που θα στηθεί το φετινό Πάρτι Νεολαίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.