Κοζάνη: Κλείνει η νέα σύμβαση της ΔΕΗ με την Τηλεθέρμανση – Ακριβότερη αναμένεται η θερμική μεγαβατώρα



deiak234532

Στο τελικό στάδιο, βρίσκεται η σύμβαση της ΔΕΗ με την Δ.Ε.Υ.Α Κοζάνης, για την παροχή της θερμικής ενέργειας στο δίκτυο της τηλεθέρμανσης, δήλωσε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης , κάνοντας γνωστό ότι «το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις», προκειμένου να συζητηθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο κοζάνης , καθώς και στο διοικητικό συμβούλιο της Δημοτικής επιχείρησης.

Η νέα σύμβαση για την τηλεθέρμανση στην Κοζάνη, θα κινείται στο ίδιο πλαίσιο με τις συμβάσεις που έχουν κλείσει ήδη για την παροχή θερμικής ενέργειας στο Αμύνταιο και την Μεγαλόπολη, αφού όπως υπογράμμισε ο κ . Ιωαννίδης, «έχει αποφασισθεί να υπάρχει κοινή στάση για όλες τις τηλεθερμάνσεις που τροφοδοτούνται από την ΔΕΗ».

Με τη νέα σύμβαση αναμένεται να είναι ακριβότερη η θερμική μεγαβατώρα αφού η σημερινή θεωρείται πολύ φθηνή για την ΔΕΗ, ωστόσο όμως θα υπάρξει συμφωνία και διακανονισμός για το ποσό που δαπάνησε σε πετρέλαιο η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κοζάνης (Δ.Ε.Υ.Α.Κ), σε περιόδους που εξαιτίας της ΔΕΗ δεν παρέχονταν θερμική ενέργεια στο δίκτυο της τηλεθέρμανσης στην Κοζάνη.

ΕΡΤ Κοζάνης –Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.