Αγιασμός και κοπή πίτας στο χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου Κοζάνης

iatreio_koinonikis_alileggiis_kozΣτις 31/01/2017 ημέρα Τετάρτη στις 19:00 τελέστηκε Αγιασμός και κοπή πίτας στο χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου Κοζάνης ώστε να έχουμε υγεία για την νέα χρονιά.

Με αφορμή αυτό θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους Ιατρούς ,Φαρμακοποιούς ,Νοσηλευτές ,Οδοντίατρους ,στα διαγνωστικά εργαστήρια ,τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό ,τους Διοικητικούς , το Μy Taxi , για την πολύτιμη και αμέριστη βοηθειά τους εθελοντικά στη λειτουργία του Ιατρείου μας όλα αυτά τα χρόνια , είτε στο χώρο μας , είτε στα δικά τους ιατρεία – εργαστήρια .

Επίσης ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους , αφανείς ή μή , πολίτες της Κοζάνης για την προσπάθεια τους στη συλλογή φαρμάκων καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη βοήθεια ώστε να τα παρέχουμε σε όσους τα έχουν ανάγκη.

Ευχόμαστε και στηριζόμαστε σε όλους εσάς να έχετε την δύναμη να συνεχίσουμε όλοι μαζί αυτήν την προσπάθεια βοήθειας σε όσους το έχουν ανάγκη και για όσο χρειαστεί.

Υπεύθυνος Διοικητικών

ΔΙΑΦΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.