Κοζανίτικη Αποκριά 2018: Κάλεσμα του Δήμου για συμμετοχή των αδειούχων μικροπωλητών, πλανόδιων και κατόχων καντίνας



apokria243562456546

Κατά την περίοδο των Αποκριάς, αποτελεί περίοδο όπου οι κάτοικοι διασκεδάζουν παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε πολλές εκδηλώσεις. Επιπλέον η πόλη δέχεται χιλιάδες επισκέπτες από γειτονικούς νομούς.

Καλούμε τους κατόχους άδειας άσκησης υπαιθρίου στάσιμου και πλανοδίου εμπορίου με αντικείμενο κινητή καντίνα και φορητή εγκατάσταση έψησης (ποπ κορν, κάστανα, λουκουμάδες κ.α) να δηλώσουν ενδιαφέρον προκειμένου να τους χορηγηθεί άδεια κατάληψης κοινοχρήστου χώρου για τη διάθεση τροφίμων και ποτών στο πλαίσιο εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν σε συγκεκριμένη ημερομηνία.

Κλικ εδώ για περισσότερα


 

Ο Δήμος Κοζάνης έχει προγραμματίσει ενόψει των Αποκρεών πλήθος εκδηλώσεων, οι οποίες ξεκινούν από την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 και κορυφώνονται στις 18 Φεβρουαρίου Κυριακή των Αποκρεών.

Στην Πλατεία Νίκης κάθε μέρα έχουν προγραμματισθεί εκδηλώσεις χορευτικών και άλλων δρώμενων. Με τη σχετική ΑΔΣ έχει εγκριθεί η δημιουργία υπαίθριας αποκριάτικης αγοράς στην οποία θα διατίθενται αποκριάτικα είδη (μάσκες, σερπαντίνες, παιχνίδια κτλ) καθώς και χαλβάς. Σημειώνουμε ότι με την 759/17 ΑΔΣ παράλληλα στην Πλατεία Νίκης έχουν ήδη χωροθετηθεί για την ίδια περίοδο 4 θέσεις φορητής έψησης (ποπ κορν, κάστανα, μαλλί της γριάς, λουκουμάδες)

Καλούμε :

Α. πωλητές που διαθέτουν όλα τα νόμιμα φορολογικά παραστατικά και δεν είναι αδειούχοι λαϊκών αγορών, πλανόδιου ή στάσιμου εμπορίου, εφόσον διαθέτουν βεβαίωση δραστηριοποίησης υπαίθριου εμπορίου ετήσιας διάρκειας. Η βεβαίωση αυτή εκδίδεται από το Δήμο, μόνιμης κατοικίας του ενδιαφερόμενου σύμφωνα με το άρθρο 40 παρ3 του Ν4497/17. Όσοι επαγγελματίες έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση πτώχευσης μπορούν να ζητήσουν θέση στις εν λόγω αγορές, προσκομίζοντας το αντίστοιχο πιστοποιητικό.

Β. πωλητές βιομηχανικών ειδών αδειούχους λαϊκών αγορών και σε κατόχους παραγωγικής άδειας λαϊκών αγορών με αντικείμενο εκμετάλλευσης άνθη, φυτά και μεταποιημένα προϊόντα,

Γ. αδειούχους πλανόδιου ή στάσιμου εμπορίου με αντικείμενο πώλησης από τα επιτρεπόμενα στις αγορές του παρόντος. να δηλώσουν ενδιαφέρον προκειμένου να τους χορηγηθεί εγκριση συμμετοχής για τη διάθεση των εμοπρευμάτων τους στο πλαίσιο της υπαιθριας αποκριατικης αγοράς.

Κλικ εδώ για περισσότερα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.