Ενδιαφέρουσα ημερίδα για το κάπνισμα με αφορμή την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



lutdylkyrsdkly7sk5s6j4w5at

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ημερίδα για τις επιπτώσεις του καπνίσματος πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου 2018 στην Κοζάνη.

Διοργανωτές της ημερίδας ήταν ο Δήμος Κοζάνης, ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κοζάνης και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κοζάνης, με αρκετούς ομιλητές να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα για το κάπνισμα.

Η συγκεκριμένη ημερίδα εντάσσονταν στην πρωτοβουλία του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με φορείς της περιοχής για τη διακοπή του καπνίσματος σε κλειστούς δημόσιους χώρους.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες που επιμελήθηκε ο Ηλίας Αθανασιάδης για το KOZANILIFE.GR:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”576″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

 

 

3 σχόλια στο άρθρο “Ενδιαφέρουσα ημερίδα για το κάπνισμα με αφορμή την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

    1. όταν πρωτοβγήκε ο νόμος κι έκαναν ελέγχους για κανά δυο βδομάδες, είχαν σταματήσει το κάπνισμα. ούτε φασαρίες είχαν γίνει ούτε τίποτα. μετά το άφησαν και ξαναγιναν τεκέδες τα καφέ και τα εστιατόρια.

  1. Μπράβο για την κίνηση! Αυτά είναι πρωτοβουλίες

    ελπιζω να εφαρμοστουν τα αυτονοητα απο δω και μπρος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.