Λοταρία αποδείξεων: Αυτοί είναι οι τυχεροί λαχνοί – Δείτε αν κερδίσατε



mixanima_pistotikon_karton_pos

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (30/1) η πρώτη λοταρία αποδείξεων για το 2018 – Δείτε με ένα κλικ αν είστε ένας από τους χίλιους τυχερούς

Σημειώνεται ότι η σημερινή κλήρωση είναι η δωδέκατη κατά σειρά από τότε που υπουργείο Οικονομικών ξεκίνησε την εν λόγω πρακτική.

Η σημερινή λοταρία αποδείξεων αφορά τις δαπάνες των φορολογουμένων που έγιναν έως και τον περασμένο Δεκέμβριο.

Δείτε ΕΔΩ τους τυχερούς λαχνούς που έβγαλε η σημερινή (30/1) κληρωση που πραγματοποιήθηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στην οποία 1.000 τυχεροί κέρδισαν από 1.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, στη σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση Ανεξάρτητης Αρχής, για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

Εναλλακτικά, μπορούν να ελέγξουν αν τους έχει έρθει το… πολυπόθητο μήνυμα στον προσωπικό τους λογαριασμό στο TAXISnet, εισάγοντας τους κωδικούς τους.

Ειδικότερα, στο πεδίο του TAXISnet που έχει τίτλο «Προσωπ. Πληρ/ση», οι φορολογούμενοι που κερδίζει κάποιος από τους λαχνούς τους αναμένεται να δουν γραπτό μήνυμα.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Λοταρία αποδείξεων: Αυτοί είναι οι τυχεροί λαχνοί – Δείτε αν κερδίσατε

  1. Ωραία κατάσταση,απο τη μια μας έχουνε μαδήσει στην κυριολεξία και απο την άλλη στήνουν λοταρίες!!!!
    Μας δουλεύουν κανονικά παιζουν με τη νοημοσύνη μας!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.