Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας τίμησε τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση



xstyjmkstyjkstyktsyktyytr

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου 2018 στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας η εκδήλωση για τον εορτασμό των Αγίων Τριών Ιεραρχών, παρουσία του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου.

Με ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου του απονεμήθηκε ο ανώτατος τίτλος του Επίτιμου Διδάκτορα του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Τ.Ε. με έδρα την Καστοριά του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, τίτλο που τα Α.Ε.Ι. απονέμουν σε εξέχουσες προσωπικότητες.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ομάδες μαθητών και καθηγητών των Μουσικών Σχολείων Σιάτιστας και Πτολεμαΐδας και παρουσίασαν μουσικές και τραγούδια του συνθέτη.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την εκδήλωση:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”574″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

 

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.