Συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε. Κοζάνης με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ντζιμάνη



8zzjtrskyrtskytdufi

Τη 27η Ιανουαρίου 2018, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε. Κοζάνης, συναντήθηκε με το Βουλευτή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, Αντιστράτηγο ε.α. Γεώργιο Ντζιμάνη, στο πλαίσιο συναντήσεων της Ε.Σ.Π.Ε.ΚΟΖ., με σκοπό την ενημέρωση φορέων της πολιτείας για τις δράσεις και τα προβλήματα των μελών της Ένωσης.

Ο κ. Ντζιμάνης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα μείζονα θέματα που απασχολούν τα στελέχη των ΕΔ που υπηρετούν στις Μονάδες , η έδρα των οποίων βρίσκεται στα γεωγραφικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και δήλωσε ότι θα συμβάλλει, μέσω του κοινοβουλευτικού του έργου, στην επίλυσή τους .

Και οι δύο πλευρές δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τις επαφές τους με επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και συνεχόμενες ενημερώσεις σε τακτά διαστήματα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Θεόδωρος Πετκίδης

Ο Γεν. Γραμματέας
Δημήτριος Ζιώγας

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε. Κοζάνης με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ντζιμάνη

  1. Σε κάθε περίπτωση, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ αναζητούν να επεκτείνουν το επιχειρησιακό τους χέρι και την επιρροή τους στα Βαλκάνια και την Ευρώπη αψηφώντας την εθνική κυριαρχία οποιασδήποτε χώρας βρεθεί στο δρόμο τους, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.