11 μετάλλια για την Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης στο 1ο προκριματικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδας για το 2018



777iluyfluydfudfcu

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των αθλητών του Συλλόγου μας στο πρώτο προκριματικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου για το 2018 το οποίο διεξήχθη στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιανουαρίου 2018. 

Ο απολογισμός των αθλητών μας είναι 11 μετάλλια : 6 Χρύσα 1 Αργυρό 4 Χάλκινα από το σύνολο των 21 αθλητών μας που συμμετείχαν. Οι αθλητές που κατέκτησαν τα μετάλλια είναι. 

Χρύσα Μετάλλια:
1)Τεληκωστόγλου Αποστόλης του Κωνσταντίνου
2)Ζήσης Νίκος του Στέργιου
3)Σολακίδης Κωνσταντίνος του Χρήστου
4)Μαρέτης Ραφαήλ -Ιωάννης του Σπύρου.
5)Γεροντίδης Χρήστος του Στέφανου
6)Δοκός Πέτρος του Δημητρίου

Αργυρά Μετάλλια:
7)Ζάμπρου Ελεονώρα του Δημητρίου 

Χάλκινα Μετάλλια :
8)Ζευκλής Γιώργος του Φώτη
9)Ζηκοπούλου Ειρήνη του Μιχάλη
10)Καραμούζα Μάγδα του Αργύρη
11)Μαρέτη Σταυριάννα του Σπύρου 

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την συμμετοχή τους και την διάκριση τους .Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Προπονητές που συνόδευσαν την αποστολή, τους κυρίους  1) Αλμασίδη Χρήστο 2) Διάφα Αργύρη 3) Πράσσο Ευάγγελο 4) Μεχτερίδη Στέλιο καθώς και τους γονείς και φίλους που παρευρέθησαν στους αγώνες και συμπαραστάθηκαν σε όλη την ομάδα. 

Πολλά συγχαρητήρια και στην Ένωση Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος για την εξαιρετική διοργάνωση που άγγιξε τους 1500 αθλητές και η οποία δίνει την ευκαιρία α) στους αθλητές να αποκτούν αγωνιστικές εμπειρίες και να βελτιώνουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα και β) οι διακεκριμένοι να ανήκουν στην επίλεκτη ομάδα της Ένωσης μετά την ολοκλήρωση των τριών διοργανώσεων του έτους , να προπονούνται στο πρότυπο προπονητήριο της Ένωσης και να συμμετάσχουν σε Διεθνείς διοργανώσεις ως μέλη της επίλεκτης ομάδας.

Το. Δ.Σ. της Μακεδονικής Δύναμης συγχαίρει όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.