Ραχήλ Μακρή προς Γ. Ντζιμάνη: «Ανακάλεσε τις απειλές περί πολέμου γιατί θα προσφύγουμε στην δικαιοσύνη»



raxilmakri2345664256542

Ο Ντζιμάνης που έκλαιγε για το κλείσιμο Α’ Σώματος Στρατού στην Κοζάνη.

Ο κύριος «καληνύχτα Μακεδονία» που φώναζε για την αδυναμία υπεράσπισης των συνόρων με τα Σκόπια σε περίπτωση ένοπλης σύγκρουσης.

Ο κύριος της λίστας των δοτών χωρίς μια ψήφο του λαού, Βουλευτής του Τσίπρα απειλεί με πόλεμο αν δεν αποδεχτούμε τον όρο Μακεδονία.

Από πότε βουλευτές θέτουν εκβιαστικά διλήμματα στον πληθυσμό, τύπου ή θα ανεχτείτε ως λαός την εκχώρηση του ονόματος ή θα σας πάμε ως κυβέρνηση, σε πόλεμο;

Σας ζητώ δημόσια να ανακαλέσετε τις ανήκουστες δηλώσεις σας που προσβάλουν την διεθνή ειρήνη της χώρας, σε αντίθετη περίπτωση σας δηλώνω ότι θα προσφύγουμε εναντίων σας στις αρμόδιες δικαστικές αρχές της χώρας και όχι μόνο, για την τέλεση του αδικήματος που προβλέπεται στο άρθρο 139 του ποινικού κώδικα: 1. Όποιος συνεννοείται ή διαπραγματεύεται με ξένη κυβέρνηση με σκοπό να προκαλέσει πόλεμο ή εχθροπραξίες εναντίον του ελληνικού κράτους ή κάποιου συμμάχου του, τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη. 2. Αν εξαιτίας των ενεργειών αυτών ξέσπασε πραγματικά ο πόλεμος ή άρχισαν οι εχθροπραξίες τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη ή με θάνατο.

Κύριε Τσίπρα μαζέψτε τους βουλευτές σας. Η εκχώρηση του ονόματος αποτελεί πράξη εθνικής μειοδοσίας και ως τέτοια θα αντιμετωπιστεί όταν αποκατασταθεί η Δημοκρατία που καταλύσατε.

Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

4 σχόλια στο άρθρο “Ραχήλ Μακρή προς Γ. Ντζιμάνη: «Ανακάλεσε τις απειλές περί πολέμου γιατί θα προσφύγουμε στην δικαιοσύνη»

  1. Για το τζιμάνι………ταχύρρυθμη εκπαίδευση !

    Ο αλαζών σπουδαρχίδης των Σκοπίων, κομπάζει πως τα Σκόπια του, τα λένε Μακεδονία

    Λέει, πως πρέπει κι εμείς ν’ αναγνωρίσουμε την Χώρα του με το (ψευδ)όνομα Μακεδονία.
    «Δεν αισθανόμαστε ευχάριστα, όταν χιλιάδες τουρίστες, ρωτούν υπό σύγχυση, γιατί ο γείτονας μας, (σ.σ. η Ελλάδα) χρησιμοποιεί το όνομα της χώρας μας (σ.σ. Μακεδονία) ως όνομα του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης», έλεγε περίσσιο κυνισμό, ο Γκρουέβσκυ, και συνεχίζουν να το επαναλαμβάνουν, κουτοπόνηρα, και οι διάδοχοί του.
    «Το ‘χει η κούτρα τους να κατεβάζει ψείρες».
    Λοιπόν, ακούστε, παραχαράκτες της ιστορίας, που ονειρεύεστε, ετσιθελικά, έξω από κάθε ιστορική πραγματικότητα, δική σας «Μακεδονία» που, κατά τα ταραγμένα σας μυαλά, φτάνει μέχρι τον Όλυμπο και «μακεδονική μειονότητα» (ενώ καμία τέτοια μειονότητα δεν έχει καταγραφεί στην περιοχή είτε το 1908, είτε το 1926 που έγιναν απογραφές )
    Bulgari (Βούλγαροι), ήταν το όνομά σας που χρησιμοποιούσατε εσείς οι ίδιοι μέχρι το 1944, το οποίο σας είχαν δώσει οι Σέρβοι.

    Bardaska Banovina (Διοικητική Περιφέρεια του Βαρδάρη) ήταν το όνομα του Κράτους σας, από το 1918, μέχρι το 1944, όταν κατασκευάστηκε η «Λαϊκή Δημοκρατία της Μακεδονίας». Και έκτοτε, φωνασκείτε διεθνώς, και συνεχώς, ενώ είστε σλαβόφωνοι, πως εσείς είστε οι μοναδικοί και γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων.

    Ελευθέριος Ανευλαβής ZUGLA .GR Ιαν.2018

  2. Α ρε Ραχήλ, η γραφική της υπόθεσης έχεις βγει απο το σύστημα αν δεν το’χεις καταλάβει. Έτσι σε κάιει όταν δεν μπορεί να σε αντιμετωπίσει! Κράτα γερά.

  3. Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής
    149-14 14thAve. Whitestone, N.Y.
    Tel.718-747-0488
    Γραφείο Τύπου 646 3983838
    Κατάπτυστος είναι όποιος ανερυθρίαστα προσφωνεί τους Σκοπιανούς Μακεδόνες!

  4. Μία δήλωση είπε ο άνθρωπος η οποία συνάδει με την πραγματικότητα. Αν θες να επιβάλεις τη θέση σου, πας για πόλεμο.

    Μπορεί κανείς να το διαψέυσει αυτό; Προσβάλεται κανείς από αυτή τη δήλωση η οποία υπογραμμίζει την πραγματικότητα;

    Βρήκε πάτημα να πάρει λίγο φως από αυτό της δημοσιότητας.Ας δοκιμάσει η ραχήλ να κάνει τον καμπόσο στο στρατηγό να φάει τάπα από κει που δεν το περιμένει.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.