Η πιο αγαπημένη ιστορία των παιδιών, «Τα Μινιόν», σε θεατρική διασκευή στην Κοζάνη



0oikly7dk6yrsw5wsjwsjytΗ Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζει, την πιο αγαπημένη ιστορία των παιδιών,  ¨Τα ΜΙΝΙόΝ¨ σε θεατρική διασκευή.Tην Κυριακή 21 Ιανουαρίου ώρες 11:30 & 17:30 στην Αίθουσα Φίλιππος – ΛΑΦ Κοζάνης.

Γενική είσοδος 7€.Κρατήσεις θέσεων 6944062928.

Ο Γκρου είναι ένας ιδιοφυής κακούργος. Αυτός και τα πιστά του και θεότρελα μινιόν φροντίζουν να ταράζουν κάθε λίγο τον πλανήτη με τις τρομακτικές τους κλοπές φημισμένων μνημείων. Τώρα νέος του στόχος είναι να κλέψει το φεγγάρι για να έχει τον τίτλο του μεγαλύτερου κακού του κόσμου. Όμως ο αντίπαλος του, Βέκτορ, του κλέβει την συρρικνοακτίνα, το όπλο που θα του επιτρέψει να συρρικνώσει το φεγγάρι. Στην προσπάθεια του να την πάρει πίσω, υιοθετεί τρία κορίτσια από το ορφανοτροφείο, που χάρη στα πεντανόστιμα μπισκότα που πουλάνε, καταφέρνουν να μπουν στο οχυρό του Βέκτορ. Όμως ο Γκρου συνειδητοποιεί ότι σιγά-σιγά τα κορίτσια αυτά μαλακώνουν την καρδιά του και πως ίσως δεν είναι τόσο κακός όσο νόμιζε.

Μια σπαρταριστή κωμωδία που δίνει στον μικρό θεατή την ευκαιρία να διασκεδάσει, να χορέψει, να ζήσει την περιπέτεια και να γνωρίσει από κοντά τα εξωφρενικά…. ΜΙΝΙόΝ!!!

Η διασκευή – σκηνοθεσία είναι του Στέργιου Μαδέρη, η σκηνογραφία του Άλφα Ρο, τα κοστούμια & το make up artist της Ελένης Δημοπούλου, τα ηχητικά εφέ του Στέργιου Μαδέρη.

Τους ρόλους ερμηνεύουν: Δέσποινα Τσαχουρίδου, Ασπασία Μπατατόλη, Στέργιος Μαδέρης, Λαμπρινός Καμπούρης, Σάββας Τραπεζάνογλου, Ιωάννα Δημητριάδου, Γεωργία Ματσούλια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.