Η ρομαντική κομεντί «Ήρθες και θα μείνεις» με την συμμετοχή των ομάδων ΔΗ.Θ.Ε.Ν.και ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ στην Πτολεμαΐδα



888zjkytrsdkystkydtklyutdluyfyhtdyΎστερα από 3 συνεχόμενες συμπράξεις επί της θεατρικής σκηνής, το 2017 ολοκληρώνεται για τις δύο θεατρικές ομάδες της Πτολεμαΐδας με την ρομαντική κομεντί Ήρθες και θα μείνεις των Ρενέ Τέηλορ και Τζόζεφ Μπολόνια.

Η υπόθεση

Παραμονές Χριστουγέννων στην Νέα Υόρκη. Η Λώρα Μπλάου, ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε τριτο – τέταρτες παραγωγές, διεκδικεί έναν ρόλο σε ένα διαφημιστικό. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά μέχρι που την πλησιάζει ο παραγωγός και σκηνοθέτης Βίτο Πινιόλι. Στο πρόσωπό του η Λώρα βλέπει την επιτυχία –ερωτική και επαγγελματική- κι αποφασίζει να την κατακτήσει. Με κάθε τρόπο. Κι έτσι, τον «φυλακίζει» στο μικρό διαμέρισμά της, όπου μια ιστορία αγάπης γεννιέται. Η σπιρτάδα και η ευρηματικότητά της καταπλήσσουν τον Βίτο, ο οποίος κάτω από τον μανδύα της σοβαρότητάς του κρύβει ένα ευαίσθητο και δημιουργικό καλλιτέχνη, ο οποίος δεν είχε ποτέ το περιθώριο να εκφραστεί. Τα Χριστούγεννα αυτά, η ζωή και των δύο πρόκειται να αλλάξει για πάντα, μέχρι και σήμερα –πενήντα χρόνια μετά – που συνεχίζει να γράφεταιαφού πρόκειται για την αληθινή ιστορία γνωριμίας των δύο συγγραφέων.

Πρωταγωνιστές της παράστασης ο Σάκης Καραστογιάννης και η Όλγα Σιδηροπούλου. Δύο από τα «δυνατά χαρτιά» των δύο ομάδων που υποκριτικά, βρίσκονται στην πιο ώριμη στιγμή τους.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Εορδαίας (Κ.Ε.Δ.Ε.) –στης οποίας το δυναμικό ανήκει η ομάδα ΔΗ.Θ.Ε.Ν. –με γνώμονα τον ενωτικό χαρακτήρα του θεάτρου – στηρίζει την σύμπραξη των δύο ομάδων και μέσα στο πλαίσιο του κοινωφελούς χαρακτήρα της, προσφέρει δέκα δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους και ΑμΕΑ (5 και 5)

Την πρωτότυπη μουσική της παράστασης έχει συνθέσει ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης και το τραγούδι ερμηνεύει ο Νίκος Κατικαρίδης, ενώ οι στίχοι και η σκηνοθεσία είναι της Μάρθας Μαυρίδου.

Πληροφορίες Παράστασης

Πότε: Παρασκευή 22 και 29 Δεκεμβρίου και Σάββατο 23 και 30 Δεκεμβρίου
Ώρα: 21.00
Που: Αμφιθέατρο Ποντιακού Συλλόγου
Είσοδος: 5 ευρώ
Προπώληση: Βιβλιοπωλείο «Επί Χάρτου» (25ης Μαρτίου 79)

ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑμΕΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.