Απάντηση του Γ. Βαλαή για την αδυναμία είσπραξης οφειλών από τον Δήμο Κοζάνης: «Ό,τι προβλέπεται από το νόμο το έχουμε το κάνει, πλην της κατάσχεσης»



valais1234642165426455

Απάντηση στο ζήτημα που έθεσε ο κ. Γιάννης Δεληγιάννης στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου έδωσε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Κοζάνης κ. Γιώργος Βαλαής.

«Η Δημοτική Αρχή έχει ολοκληρώσει έναν κύκλο αποκατάστασης της παθογένειας που βρήκε το 2014. Οι νέες μισθώσεις που έχουν γίνει μετά το 2014 εξυπηρετούνται πλήρως. Το πρόβλημα έχει παραμείνει από τις παλαιότερες δημοτικές αρχές. Ό,τι προβλέπεται από το νόμο το έχουμε το κάνει, πλην της κατάσχεσης», δήλωσε μεταξύ των άλλων ο κ. Βαλαής.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο του KOZANILIFE.GR:

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Απάντηση του Γ. Βαλαή για την αδυναμία είσπραξης οφειλών από τον Δήμο Κοζάνης: «Ό,τι προβλέπεται από το νόμο το έχουμε το κάνει, πλην της κατάσχεσης»

  1. και γιατι δεν κανετε κατασχεσεις σε αυτους;;; δεν καταλαβα, αυτή είναι η κοινωνικη πολιτική σας;; να μας ανεβαζετε τα τελη τρις την ωρα για 10 ανεπιδεκτους;;;;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.