Η Κοζάνη υποδέχεται τα Χριστούγεννα – Όλα έτοιμα για την έναρξη των φετινών εκδηλώσεων



1aerthyreqthyrehyrethyrtΜε μια μεγάλη εκδήλωση η Κοζάνη υποδέχεται τα Χριστούγεννα! Η κεντρική μας πλατεία έχει φορέσει τα γιορτινά της ώστε την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου να δοθεί το έναυσμα των εκδηλώσεων του Δήμου Κοζάνης και να γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου μας.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 7 το απόγευμα καθώς ο «Άγιος Βασίλης έρχεται ξανά και αυτή τη φορά κανείς δεν τον σταματά». Ξωτικά, Αγιο-Βασιλίτσα, τάρανδοι και άλλα κόλπα μαγικά θα μας κρατήσουν συντροφιά και θα παίξουν με μεγάλους και παιδιά.

Λίγο πριν τις 8 , στη σκηνή των εκδηλώσεων θα ανέβουν οι «Night Trains» για να «ζεστάνουν» ακόμη περισσότερο το κλίμα μέχρι τη εντυπωσιακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Τη σκυτάλη στη συνέχεια θα πάρει το αγαπημένο μουσικό γκρουπ ONIRAMA, σε ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα!

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια αυτής της βραδιάς τα καταστήματα του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 12 τα μεσάνυχτα, με είδη σε προνομιακές τιμές, μεγάλες προσφορές, ενώ η «Πανδώρα» θα περιδιαβαίνει τους εμπορικούς δρόμους της πόλης δίνοντας τον δικό της εορταστικό τόνο στην αγορά!

Σας περιμένουμε όλους!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.