Βίντεο: Πραγματοποιήθηκε στην Πτολεμαΐδα η παρουσίαση των υποψηφίων και του προγράμματος του συνδυασμού «Σύγχρονο Επιμελητήριο»

styjstjkstwkstyktsyktsdykyte

Στην κατάμεστη από κόσμο Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας στην Πτολεμαΐδα πραγματοποιήθηκε η τρίτη κατά σειρά παρουσίαση (στις έδρες των τεσσάρων δήμων) των υποψηφίων και του προγράμματος του συνδυασμού Σύγχρονο Επιμελητήριο.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Νίκος Σαρρής παρουσίασε βασικές κατευθύνσεις του προγράμματος αλλά και εξειδικευμένες δράσεις και πρακτικές για την ευρύτερη περιοχή της Πτολεμαΐδας τονίζοντας ότι «πρόκειται για ένα καλοδουλεμένο πρόγραμμα το οποίο προέκυψε έπειτα από επίπονη προσπάθεια μίας μεγάλης ομάδας έμπειρων επιστημόνων οι οποίοι λαμβάνοντας υπόψη τους τη συγκυρία, τις προκλήσεις της εποχής, τις ευκαιρίες και δυνατότητες της περιοχής κατέληξε σε άμεσα εφαρμόσιμες και υλοποιήσιμες προτάσεις οι οποίες θα μεταμορφώσουν το Επιμελητήριο και την εικόνα του στα μάτια όλων».

Παράλληλα ο κ. Σαρρής αναφερόμενος στα πρόσωπα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού υπογράμμισε ότι «προέρχονται από όλη την επικράτεια του νομού μας για να υπάρχει η καλύτερη δυνατή αντιπροσώπευση, και το σημαντικότερο ότι πρόκειται για ανθρώπους με όρεξη και διάθεση για δουλειά και ανιδιοτελή προσφορά».

Από τον Συνδυασμό Σύγχρονο Επιμελητήριο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.