Για δεύτερη χρονιά διοργανώνεται ο «Δρόμος Αγάπης» στην Κοζάνη

3xfgnxghmnxghmhg

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, που θεσπίστηκε και τηρείται παγκόσμια από τα Ηνωμένα Έθνη και εορτάζεται στις 3 Δεκεμβρίου, συνεργάζεται με το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Παιδιών με Αυτισμό Κοζάνης και διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το «Δρόμο Αγάπης».

Στα πλαίσια της συμμετοχής των σχολικών κοινοτήτων στη διαδικασία αυτή, δίνει την εκκίνηση της Α’ Φάσης του 2ου Δρόμου Αγάπης με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα που αφορούν στα άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του Αυτισμού.

Καλούνται, λοιπόν, οι σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης της Κοζάνης με αντιπροσωπείες καθηγητών και μαθητών να παραλάβουν την πρόσκληση του σχολείου τους, την αφίσα, τον <<Κουμπαρά Αγάπης>> καθώς και εκπαιδευτικό υλικό, από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Κοζάνης, την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα από 10:00 έως 11:30.

…μια πρόσκληση, ένας δρόμος, πολλή αγάπη
…λάβετε θέσεις

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.