Εξιχνίαση κλοπής και σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών σε περιοχές της Πτολεμαΐδας



astinomia_dias1

Εξιχνιάστηκε κλοπή που τελέστηκε σε περιοχή της Εορδαίας

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, κλοπή που διαπράχθηκε προ μηνός σε περιοχή της Εορδαίας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 17χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι την 28-10-2017 το πρωί, ο ανωτέρω αφαίρεσε από οικία 56χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Εορδαίας, χρυσαφικά και τιμαλφή συνολικής αξίας -15.000- ευρώ περίπου.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Συνελήφθη 50χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Εορδαίας για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες, (28-11-2017) το πρωί σε περιοχή της Εορδαίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας 50χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 50χρονου σε περιοχή της Εορδαίας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -62- ναρκωτικά χάπια, των οποίων την κατοχή δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει, καθώς και μια συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Εξιχνίαση κλοπής και σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών σε περιοχές της Πτολεμαΐδας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.