Πτολεμαΐδα: Η θεατρική παράσταση «Ζωή και κότα με χαβίτς και με κορκότα» από τον Σύλλογο ΑμεΑ Κοζάνης



sillogos_amea_koz

Η 3η Δεκέμβρη είναι παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία την οποία η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ανακήρυξε το 1981 ως Διεθνές Έτος των Ατόμων με Αναπηρία ζητώντας ένα σχέδιο δράσης σε εθνικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, με ιδιαίτερη έμφαση στην ισότητα των ευκαιριών, την αποκατάσταση και την πρόληψη των αναπηριών.

Το θέμα της συγκεκριμένης ημέρας είναι “η πλήρης συμμετοχή και ισότητα”, η οποία ορίζεται ως το δικαίωμα των ατόμων με αναπηρία να συμμετέχουν πλήρως στη ζωή και την ανάπτυξη των κοινωνιών τους, να απολαμβάνουν συνθήκες διαβίωσης ίσες με εκείνες των άλλων πολιτών, και να έχουν ίσο μερίδιο στη βελτίωση των συνθηκών που προκύπτουν από την κοινωνικό-οικονομική ανάπτυξη.

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας εν όψει της παραπάνω ημέρας διοργανώνει θεατρική παράσταση «Ζωή και κότα με χαβίτς και με κορκότα» του Δημήτρη Πιπερίδη και Κώστα Βαμβακίδη στο Hotel Pantelidis Δευτέρα 04 Δεκέμβρη 2017 στις 20:30.
Παρακαλείστε να στηρίξετε την θεατρική μας δράση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.