Συνάντηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Γ. Ντζιμάνη με την Πρέσβειρα του Ισραήλ

t7ydkoi7dik75sdi65ksdidjry

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης κ. Ντζιμάνης Γεώργιος, μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων παραβρέθηκε στην ενημερωτική συνάντηση που διοργάνωσε η Πρέσβειρα του Ισραήλ κ. Ιρίτ Μπεν Άμπα, την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου.

Η ενημερωτική συνάντηση αφορούσε τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και τις Ελληνο-Ισραηλινές σχέσεις και διεξήχθη σε πολύ θετικό και εποικοδομητικό κλίμα.

Στο πλαίσιο της συζήτησης υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και γόνιμος διάλογος σε θέματα που άπτονται της γεωπολιτικής κατάστασης στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, αλλά και το Κουρδικό και το Παλαιστινιακό, και οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας και Ισραήλ σε θέματα Άμυνας και Διπλωματίας.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε επίσης ο αγωγός φυσικού αερίου και η ενεργειακή διασύνδεση Ισραήλ – Ελλάδας, μέσω Κύπρου, που αναμένεται να ενισχύσει τη συνεργασία των τριών χωρών, οι οποίες αναμφισβήτητα αποτελούν ένα τρίγωνο σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Τέλος, διερευνήθηκαν οι τρόποι ενίσχυσης των διμερών σχέσεων Ελλάδας και Ισραήλ, και σε τομείς όπως η ενέργεια, η ασφάλεια, η οικονομία, η τεχνολογία, το εμπόριο, ο τουρισμός και η αγροδιατροφή.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΤΖΙΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Βουλευτή Κοζάνης – ΣΥΡΙΖΑ

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.