Η θεατρική παράσταση «Οι γαμπροί της Ευτυχίας» στην ΠτολεμαΐδαppplkutfylkudtydyutddkyulfyΗ θεατρική ομάδα ΔΗ.Θ.Ε.Ν. (ΔΗμοτικό Θεατρικό Εργαστήρι Νέων) που ανήκει στο δυναμικό της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Εορδαίας (Κ.Ε.Δ.Ε) παρουσιάζουν την θεατρική παράσταση των Ν. Τσιφόρου – Π. Βασιλειάδη: “Οι γαμπροί της Ευτυχίας”.

Το αγαπημένο θεατρικό κείμενο που έγινε ταινία το 1962, ανεβαίνει στο «σανίδι» του Πνευματικού Κέντρου Πτολεμαΐδας και υπόσχεται τέσσερις νύχτες γέλιου και συγκίνησης. Η …ΔΗ.Θ.Ε.Ν, αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά πως δεν είναι καθόλου δήθεν, και αναμετρόνται με ένα κείμενο που κάθε ρόλος έχει ταυτιστεί με συγκεκριμένο ηθοποιό. Δίνοντας το δικό τους χαρακτήρα, την φρεσκάδα αλλά και διατηρώντας την αύρα του παρελθόντος, παρουσιάζουν μια κλασσική ελληνική κωμωδία στα μέτρα του σήμερα, και υπόσχονται να σας μείνει αξέχαστη.

Πληροφορίες:
Πρεμιέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 στις 21.00
Επόμενες παραστάσεις: Παρασκευή 24, Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 21.00 Στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας
Είσοδος: 5 ευρώ

Η Κ.Ε.Δ.Ε διαθέτει για κάθε παράσταση στο σημείο έκδοσης των εισιτηρίων στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου 20 εισιτήρια για ανέργους και ΑΜΕΑ (10 και 10) με την επίδειξη του ανάλογου δικαιολογητικού.

Προπώληση: Βιβλιοπωλείο Επί Χάρτου, 25ης Μαρτίου 79

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.