Περιοδεία αντιπροσωπείας της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Πυροσβεστών στις υπηρεσίες της Δυτικής Μακεδονίας



sxoli_pirosveston_ptol

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 αντιπροσωπεία της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Πυροσβεστών θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και τα Πυροσβεστικά Κλιμάκια της περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο σκοπός της επίσκεψής μας είναι η ενημέρωση των συναδέλφων αλλά και η ανταλλαγή απόψεων τόσο γύρω από τα προβλήματα που αναδείχθηκαν και από την φετινή αντιπυρική περίοδο (εξαντλητικά ωράρια, συνεχόμενοι τραυματισμοί συναδέλφων, παράνομες και καταχρηστικές επιφυλακές, τεράστιες ελλείψεις υποδομών κ.α.) όσο και για τις επιπτώσεις που έχει υποστεί το βιοτικό μας επίπεδο από τα συνεχόμενα αντιλαϊκά μέτρα.

Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών θεωρεί πως η ανάπτυξη εποικοδομητικού διαλόγου στο σύνολο του προσωπικού του Π.Σ. μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για τη λήψη αγωνιστικών πρωτοβουλιών και τη δημιουργία προϋποθέσεων για διαρκή αγώνα προκειμένου να βρεθεί οριστική λύση στα προβλήματα που απασχολούν. Στην βάση αυτή λοιπόν καλούμε να πάρουν μέρος στον διάλογο και όλοι οι συνάδελφοι που θα είναι εκτός υπηρεσίας.

Το πρόγραμμα της Περιοδείας έχει ως εξής:

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Πυροσβεστική Υπηρεσία Γρεβενών Ω/ 09:00
Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άργος Ορεστικού Ω/ 11:30
Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς Ω/ 13:00
Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νεστορίου Ω/ 17:00
Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νεάπολης Ω/ 19:00

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017
Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης Ω/ 07:30
Πυροσβεστική Ακαδημία – Σχ. Πυρ/στών Πτολεμαΐδας Ω/ 09:30
Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας Ω/ 11:00
Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας Ω/ 13:00
Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δεσκάτης Ω/ 17:00

Για την Ε.Α.Κ.Π.
Η Εκτελεστική Γραμματεία

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.