Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Κερασιά Κοζάνης



DSC054613567536658756856

Με κάθε εκκλησιαστική λαμπρότητα εορτάστηκε η εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην ενορία της Κερασιάς Κοζάνης στο όνομα το οποίο τιμάται ο ιερός ενοριακός ναός. Την Τρίτη 7-11-17 στις 17:30μ.μ τελέστηκε Μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετ ‘ αρτοκλασίας και περιφορά εικόνας ,χοροστατούντος με τον πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Κοζάνης κ.Αγγελόπουλο.στον Ιερό Ναό Παμμέγιστων .

Μετά το πέρας των Ιερών Ακολουθιών, ο Αν.Αγρ. Σύλλογος «το Κιρασί» Κερασιάς προσέφερε στον κόσμο γίδα βραστή με τραχανά.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε σήμερα Τετάρτη 8-7-17 στην ετήσια πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτη και Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητρόπολης Κοζάνης κ.Αυγουστίνο. Μετά το πέρας των Ιερών Ακολουθιών, οι γυναίκες του χωριού προσέφεραν στον κόσμο τοπικά εδέσματα προς τιμή των Αρχαγγέλων. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του Αντιδήμαρχος Αιανής -Ελίμειας Κοζάνης κ.Βακουφτσής Κωνσταντίνος.

Το Δ.Σ του Αν.Αγρ. Συλλόγου “το κιρασί” και πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Τότσκας Αντώνιος, ευχαριστούν θερμά τον πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Κοζάνης κ.Αγγελόπουλο,τον Αρχιμανδρίτη-Ιεροκήρυκα κ.Αυγουστίνο και όλους τούς Ιερείς που χοροστάτησαν στον εσπερινό και στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία , τον κόσμο που τους τίμησε με την παρουσία τους, τις γυναίκες του χωριού για τα εδέσματα που προσέφεραν, και τα Κρεοπωλεία ΦΑΡΜΑ για την δωρεάν χορηγία της γίδας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.