Συνελήφθη ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού – Ομολόγησε την πράξη του ο 58χρονος άντρας – Το μοιραίο λάθος του



dora1kl76d7d7ki5d7de78

– Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη
– Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται ο 58χρονος δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού
– Ομολόγησε ότι τη δολοφόνησε, λέγοντας ότι επιχείρησε να τη ληστέψει, αλλά εκείνη αντιστάθηκε

Συνελήφθη νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (07/11/2017) ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cnn.gr, πρόκειται για Έλληνα, ο οποίος πούλησε το κινητό τηλέφωνο της άγρια δολοφονημένης κοπέλας στο κέντρο της Αθήνας.

Ο δράστης έχει ομολογήσει το άγριο έγκλημα, υποστηρίζοντας μάλιστα στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα, όταν προσπάθησε να τη ληστέψει κι εκείνη αντιστάθηκε. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δολοφόνος είναι Έλληνας, 58 ετών και στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ωστόσο, αναπάντητο παραμένει μέχρι στιγμής το ερώτημα γιατί σκότωσε με τόσο μένος την άτυχη εφοριακό.

Το μοιραίο λάθος

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δολοφόνος της άτυχης Δώρας επιχείρησε μία ώρα μετά το φόνο της 32χρονης κοπέλας να πουλήσει το κινητό της σε κατάστημα αλλοδαπών στην οδό Μενάνδρου, στην Ομόνοια, χωρίς να το έχει απενεργοποιήσει.

Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος του.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πραγματοποίησαν εντατικές έρευνες στα καταστήματα πώλησης κινητών τηλεφώνων της περιοχής και κατέληξαν σε εκείνο που ο δράστης προσπάθησε να πουλήσει το τηλέφωνο της Δώρας.

Πηγή: newsbomb.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.