Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Κοζάνη το διήμερο σεμινάριο για τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό



9ceriguehrgieugfiewgee

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το διήμερο σεμινάριο Παρασκευή 03 Νοεμβρίου και Σάββατο 04 Νοεμβρίου 2017 με θέμα «Εξωδικαστικός Συμβιβασμός» που πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη με εισηγητή τον κ. Μιχαλόπουλο Παναγιώτη – Οικονομολόγο, Σύμβουλο Επιχειρήσεων.

Τον εισηγητή προλόγισε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρακάσης Εμμανουήλ και αναφέρθηκε στη σημασία του σεμιναρίου για την διευθέτηση των συνολικών χρεών των επιχειρήσεων και για τα προβλήματα που προέκυψαν από τη μέχρι τώρα εφαρμογή της πλατφόρμας του εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Στην εισήγησή του ο κ. Μιχαλόπουλος αναφέρθηκε στον νόμο, στις διαδικασίες συλλογής πληροφοριών και δικαιολογητικών, στο επιχειρησιακό σχέδιο για απλογραφικά και διπλογραφικά βιβλία, στη μελέτη βιωσιμότητας – ποιους αφορά, πως αξιολογείται, στις τεχνικές αύξησης πιθανοτήτων συμβιβασμού-αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας, στη σύνταξη πρότασης, αναδιάρθρωσης/ρύθμισης και στις τεχνικές διαπραγμάτευσης.

Σε κάθε ενότητα υποβαλλόταν από τους παρευρισκόμενους ερωτήματα και δινόταν απαντήσεις και επεξηγήσεις σε πολλά ζητήματα.

Για το Π.Τ.
Ο Πρόεδρος

Καρακάσης Εμμανουήλ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.