Ευχαριστήριο του Δημάρχου Βοΐου για την άρτια διοργάνωση του εορτασμό της 4ης Νοεμβρίου 2017 στη Σιάτιστα



DSC_0043arthgarhrhe

Με την ολοκλήρωση των φετινών εκδηλώσεων εορτασμού της 105ης επετείου της μάχης και της απελευθέρωσης της Σιάτιστας από τον τουρκικό ζυγό που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017, παρουσία της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του για την επιτυχή έκβαση και την άρτια διοργάνωση των εκδηλώσεων στους παρακάτω:

1. τους Αντιδημάρχους, εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σιάτιστας, το προσωπικό του Δήμου Βοΐου και τους στενούς του συνεργάτες στο γραφείο Δημάρχου για την πολύ συνεργασία στην προετοιμασία και διοργάνωση όλων των εκδηλώσεων.

2. του μαθητές των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βοίου για την άψογη εμφάνισή τους στην παρέλαση, τους Διευθυντές και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής των σχολείων για την συνεργασία.

3. τον τελετάρχη των εκδηλώσεων και καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας κ. Θωμά Θεοωρόπουλο.

4. τους εκπροσώπους Συλλόγων της Κρήτης, τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Σιάτιστας «Μαρκίδες Πούλιου», τον Ιππικό Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο Σιάτιστας «Ο Άγιος Μόδεστος», τον Σύλλογο Βοϊωτών Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή», τη Βοϊακή Εστία Θεσσαλονίκης, το Περιφερειακό Τμήμα Κοζάνης του Ε.Ε.Σ., τη Φιλαρμονική του Δήμου, τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Κοζάνης, τη Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας για τη συμμετοχή τους στην παρέλαση.

5. την 9η Ταξιαρχία Πεζικού Κοζάνης για τη διάθεση της στρατιωτικής μπάντας και των στρατιωτικών αγημάτων για την απόδοση τιμών και τη συμμετοχή τους στην παρέλαση.

6. την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης, τα Τμήματα Τροχαίας και Ασφάλειας Κοζάνης, το Αστυνομικό Τμήμα Βοΐου για την πολύ καλή συνεργασία στη λήψη μέτρων αστυνόμευσης και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

7. το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» για τη συμμετοχή τους στην ειδική εκδήλωση προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας.

8. την Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης για τη συνεργασία στα θέματα αρμοδιότητάς της.

9. τους δημοσιογράφους και εκπροσώπους των ΜΜΕ της ευρύτερης περιοχής για την άριστη συνεργασία στην προβολή των εκδηλώσεων.

10. την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το Ίδρυμα Παπαγεωργίου, το Ίδρυμα Λεωνίδα Παπαγεωργίου και το Ίδρυμα «Λίλιαν Βουδούρη» για την οικονομική τους στήριξη στη διοργάνωση των εκδηλώσεων.

11. την Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας για τη συνεργασία τους στην ειδική εκδήλωση προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας.

12. την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης για τη συνεργασία.

13. Τέλος, όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία τους τις φετινές εκδηλώσεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.