Η διεθνούς φήμης μπαρόκ τσελίστα Δρ. Χριστίνα – Potter Κυπριανίδης στην Κοζάνη

ewrtuyjwrjuwsrtjyrwstjrwstyjr

Το Ωδείο Δημόπουλου έχει τη χαρά να φιλοξενεί την διεθνούς φήμης μπαρόκ τσελίστα Δρ. Χριστίνα- Potter Κυπριανίδης για το διήμερο 3 και 4 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου και ώρα 19.30 στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης η Δρ Κυπριανίδη θα πραγματοποιήσει συναυλία μαζί με τους Γιάννη Τουλή , αναπληρωτή καθηγητή τσέλου στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, και την Κατερίνα Μιχοπούλου, επίκουρη καθηγήτρια τσέμπαλου στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο με έργα μπαρόκ των Kuhnel, Locke, Hume, Abel, Telemann, Couperin, Marais κ.α.

Οι καταξιωμένοι σολίστες θα ερμηνεύσουν τα έργα σε δύο βιόλες ντα γκαμπα και τσέμπαλο, μοναδικό και πολύ σπάνιο συνδυασμό.

Γενική είσοδος 5€.

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 10.00 στο Ωδείο Δημόπουλου, η Δρ Κυπριανίδης θα πραγματοποιήσει σεμινάριο τσέλου, με έμφαση στη μουσική Μπαρόκ.Πληροφορίες- Εγγραφές στη Γραμματεία του Ωδείου καθημερινά 17.00-20.00 και στο τηλέφωνο 2461049465.

Ενεργές συμμετοχές 30€

Ακροατές 15€

Η Dr. Christine Potter Kyprianides βρίσκεται στην Ελλάδα με υποτροφία του Ιδρύματος Fulbright.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.