Συνάντηση Συλλόγων και φορέων της Πτολεμαΐδας για τον σχεδιασμό του 2ου Φεστιβάλ «Η πόλη γιορτάΖΕΙ»dgtjkdtgkdygkhfyukyhujΟ Πολιτιστικός Σύλλογος ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ επιδιώκει να εμβαθύνει στον κύριο σκοπό της ίδρυσής του, ο οποίος είναι το αντάμωμα των πολιτών του Δήμου Εορδαίας με κοινό στόχο τη συνεργασία για την παραγωγή σύγχρονου πολιτισμού – αρχής γενομένης με το πολυθεματικό Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ “Η πόλη γιορτάΖΕΙ” – ως πυρήνα της φιλόδοξης επιθυμίας μας, για μία συνεχή πολιτιστική δράση από και υπέρ των πολιτών του Δήμου Εορδαίας.

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου Εορδαίας αποτελούν τη βάση του πολιτισμού της περιοχής – και καθένας από το δικό του μετερίζι – προσφέρουν και παράγουν πολιτισμό αφήνοντας έντονο το αποτύπωμά τους στην κοινωνία του Δήμου Εορδαίας. Η ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ μέσα στο πλαίσιο της προσπάθειας της βελτίωσης της ποιότητας ζωής στην περιοχή και πιστεύοντας πως η συνεργασία αποτελεί τον θεμέλιο λίθο προς της επιτυχία του στόχου καλεί την Κυριακή 05/11/2017 και ώρα 18.30 μμ στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Εορδαίας τους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς του πολιτισμού σε μια συνάντηση για τον πολιτισμό και την συνεργασία με θέμα: Σχεδιασμός 2ου Φεστιβάλ “Η πόλη γιορτάΖΕΙ”.

Η δημιουργία ενός κοινού στόχου και οράματος για το μέλλον της περιοχής προϋποθέτει την συμμετοχή όλων μας.

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Μάρθα Μαυρίδου Σοφία Μπέση

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.