3η θέση σε Μεσογειακούς Αγώνες BodyBuilding για τον Νίκο Σαρουσαββίδη από την Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες



1yutdyudkydtdtyh

Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Νίκος Σαρουσαββίδης από την Κοζάνη, στους αγώνες BodyBuilding που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος αθλητής συμμετείχε στην κατηγορία BodyBuilding Men -1.80 στη διοργάνωση του 1st Mediterranean King & Queen Natural κατακτώντας την 3η θέση, καθώς επίσης κατέκτησε και την 5η θέση στην κατηγορία πρωτοεμφανιζόμενων (Novice) της ίδιας διοργάνωσης.

Ο Νίκος Σαρουσαββίδης ασχολείται με το «σιδερένιο» άθλημα τα τελευταία 15 χρόνια και η διάκρισή του στους Μεσογειακούς Αγώνες έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς πως ο ίδιος δεν έχει την πολυτέλεια χορηγού αλλά και κάποιου Coach στο πλευρό του.

2ssrthsrthrthr

Ο ίδιος, μιλώντας στο KOZANILIFE.GR για τους στόχους του στο μέλλον, αναφέρει πως δε μπορεί να είναι άλλοι από το να μη βλέπει το χρόνο να ξανανέβει στη σκηνή βελτιωμένος και με μια σωστή και ολοκληρωμένη προετοιμασία, μετά το «βάπτισμα του πυρός» από τους τελευταίους αγώνες.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη συμμετοχή του Νίκου Σαρουσαββίδη στο 1st Mediterranean King & Queen Natural:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”498″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.